Beeldende kunst is een heel breed begrip, waar verschillende kunstvormen onder vallen. Denk bijvoorbeeld aan Graffiti, Cartoon-tekenen, Handlettering of bijvoorbeeld een workshop waarin je met meerdere collega’s werkt aan een groter kunstwerk wat een plek krijgt binnen het bedrijf. Kom tot de meest inspirerende eindresultaten onder begeleiding van onze kunstzinnige en creatieve workshopleiders, die allemaal hun sporen hebben verdiend in de kunsten.

Wil je meer informatie over onze workshops of wil je een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct:
038-455 02 91 of 06 – 304 141 89

Graffiti

GRAFFITI

Workshop Spray Paint

SPRAY PAINT

Workshop 3D pen design

3D PEN DESIGN

Workshop Striptekenen en Cartoon tekenen

STRIPTEKENEN

Workshop Tattoo Tekenen

TATTOO ART

Moderne Kalligrafie

KALLIGRAFIE

Workshop Fotografie

FOTOGRAFIE

Workshop Handlettering

HANDLETTERING

Organisatiekunstwerk

Onder begeleiding van een echte kunstenaar ga je aan de slag met een kunstwerk van formaat. Dit kan een groot schilderij op doek zijn, maar ook een object. Denk dat bijvoorbeeld aan een kunstwerk gemaakt uit gebruikte materialen, die vanuit jullie bedrijf komen. Of een meesterwerk gemaakt uit allerlei kleine kunstwerkjes gemaakt door de deelnemers aan deze workshop.

Kunst in kantoor
Voor jullie bedrijf of organisatie is dit een leuke manier om medewerkers de verbinding met elkaar te laten opzoeken. Wie verzorgt wat? Hoe maak je samen een mooi eindproduct? En het levert ook nog eens een mooi kunstwerk op in de gangen van het kantoor of de fabriek!