Sta jij voor de taak een evenement te organiseren voor de zaak? Wil je graag een festival op het bedrijventerrein? Waarbij collega’s met elkaar aan de slag gaan om mooie resultaten te behalen in workshops? Of daag je elkaar uit bij de Escapevan, de meest mobiele escaperoom van Nederland? TAPE Nederland is in staat om jouw wensen om te zetten in een te gek en onvergetelijk evenement.

Wil je meer informatie over de evenementen die wij voor je kunnen organiseren of wil je een geheel vrijblijvende offerte?
Klik dan op de button hieronder of bel direct
038 455 02 91 of 0630414189

Festival op je bedrijventerrein

De festivals in Nederland vliegen je om de oren, het is een hot item en we geloven er in dat deze manier van vieren voor altijd blijft. Gelukkig maar! Een festival betekent feest en gezelligheid met elkaar, onmisbaar voor een fijne sfeer onderling.

Daarom is een festival ook zo geschikt voor het bedrijfsleven. Bij ons heb je de mogelijkheid om de leukste workshops te combineren met muziek, food & drinks en andere smaakmakers. Het recept voor een geslaagde dag, middag of avond.

resized_Nordic-tipi-festival-tent.1
Festival van A tot Z

Ontzorgen en ondersteunen

Inmiddels hebben we een bak aan ervaring met het organiseren van festivals voor scholen. Dit format blijkt ook zeer geschikt te zijn voor bedrijven en bedrijventerreinen. Een betere en feestelijkere manier om een jubileum of open dag te organiseren bestaat bijna niet. Binnen no time tuigen we bij jou op de zaak een te gek festival op. Met muzikale ondersteuning, de mooiste tenten, foodtrucks met het lekkerste streetfood, cocktailshakers, etc.

Escapevan of escaperoom op locatie

De Escapevan is een waardevolle en leuke aanvulling op je evenement. Het is ook een ideaal middel voor training- en coachingsdoeleinden gebleken, neem je eigen trainer/coach mee of zet een van onze coaches in. Ook kun je bij ons terecht voor de leukste workshops waarin je je eigen escaperoom bedenkt, bouwt en uitvoert. Laat je collega’s proberen uit de escaperoom te breken!

32762337_1798593896851041_7205891289353551872_o-concentrate
Samen aan de slag

Samen aan de slag

Graag gaan we met je om tafel om te bekijken wat de wensen zijn. We organiseren het festival van A tot Z, maar er zijn ook scenario’s denkbaar waarin we met elkaar komen tot het perfecte festivalconcept. Alles is mogelijk en we denken graag mee over de perfecte invulling.

We werken bij elke opdrachtgever op maat, de basis staat, maar samen gaan we kijken waarin we de festivaldag helemaal kunnen aansluiten op de visie en de doelstelling van jouw bedrijf of de organisatie waarvoor je werkt.

"We hebben echt een superinspirerende dag gehad in het theater in Zwolle, met alle collega's volgden we workshops en kregen we te gekke optredens te zien. De saamhorigheid was groot. Precies wat we wilden! Voor ons was dit dé manier om het nieuwe beleid te introduceren onder onze medewerkers."

– Teamleider zorgcentrum Zwolle

"Het was gewoon een superleuke dag met mijn collega's."

– Verzorgende zorgcentrum Zwolle