Muziek brengt mensen samen. In ons brede aanbod aan muziekworkshops vind je altijd een workshop of werkvorm die past bij jouw organisatie. Of je nou samen onder begeleiding van een muzikant een lied schrijft en opvoert over het bedrijf of je met een grote groep collega’s ritmische muziek maakt met behulp van allerlei soorten slagwerk: muziek verbindt! De workshopsleiders zijn allemaal actieve en gepassioneerde muzikanten.

Wil je meer informatie over onze muziekworkshops of wil je een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct:
038-455 02 91

Percussie Workshop Tape Nederland

PERCUSSIE

Workshop Boomwhackers TAPE Nederland

BOOMWHACKERS

Beat The City workshop slagwerk Tape Nederland

BEAT THE CITY

Workshop DJ door TAPE Nederland

DJ

Workshops Zang & Rap door TAPE Nederland

ZANG / RAP

Maak je eigen bedrijfslied!

We hebben al vaker groepen collega’s en teams begeleid in het maken van een speciaal bedrijfslied. Onder begeleiding van een muzikant en een zanger ga je aan de slag met een lied dat helemaal past bij jullie organisatie.

Samen zingen is samen genieten
Door samen te zingen gaan medewerkers de verbinding met elkaar aan. Sommigen zingen meteen uit volle borst mee en anderen durven niet meteen. Toch komen we altijd tot een mooi eindproduct: een lied dat door iedereen gedragen en gezongen word!