Dompel alle werknemers onder in theater, van grime tot decorbouw en daadwerkelijk spelen op een podium. Een goede manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen en op een andere manier samen te werken. Het is mogelijk om de theaterworkshops een bepaald thema mee te geven wat past bij de missie en visie van de organisatie. De workshopsleiders zijn zelf actief in de theaterwereld als acteurs, regisseurs of decorbouwers. Zo leer je van de besten!

Wil je meer informatie over onze muziekworkshops of wil je een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct:
038-455 02 91 of 06 – 304 141 89

GOOCHELEN

STAGE FIGHTING

DECORBOUW

PRESENTEREN

STILLE FILM

Workshops grime en visagie / styling door Tape Nederland

VISAGIE & STYLING

SOAP

MIME

Een theaterdag voor iedereen

Verschillende expertises komen samen op een theaterdag. Sommigen willen echt gaan acteren, anderen houden zich liever bezig met het decor of misschien wel de aankondiging van het stuk. Theater kent vele facetten en door een theaterdag kan iedereen die leren kennen binnen jouw bedrijf.

Theater van A tot Z
Misschien is het in het begin een beetje ongemakkelijk, maar onze workshopleiders weten precies hoe ze jou uit je comfort zone kunnen halen. Samen met de groep ga je aan de slag met een bepaalde expertise binnen theater. Als alles aan het einde van de dag (of de week) samenkomt tijdens de presentatie, heeft iedereen reden om trots te zijn!